Twinning.org
CCRE
header-image

Comune di SAN VALENTINO TORIO

Контакт информација
 • Via Matteotti, 13
  84010 - San Valentino Torio
  Италија
 • Tелефон: Tel. Uff. 081955913
  Moбилен: Cel. 3355466710 - 3392086813
  Faкс: Fax. 0815186672

Локална информација:

 • Далечина до најблиската станица: < 50km
 • Далечина до најблискиот аеродром: 100-200km
 • Број на жители: 5.000 - 20.000
 • Адреса на интернет страната: http://www.comune.sanvalentinotorio.sa.it
Постоечките збратимувања:
 • San Rafael del Norte (Никараква)
Вашата општина е позната поради нејзините:
 • » Уметност и култура
 • » Спорт и рекреација
 • » Историја и наследство
Претпочитани збратимувања:
 • They are looking for a twinning partner in:
  • » Ирска
  • » Велика Британија
  • » Шпанија
 • Со број на жители:
  • » 5.000 - 20.000 Жители
  • » + 500.000 Жители
 • Their preferred twinning:
  • » Уметност и култура
  • » Наследство
  • » Општествена вклученост и благосостојба
 • Кого главно би вклучил:
  • » Сите жители
 • They would prefer to communicate in the following language(s):
  • » Англиски
  • » Италијански
  • » Шпански