Twinning.org
CCRE
header-image

Březina

Контакт информација
 • Březina nr. 24
  679 05 - Březina
  Чешка Република
 • Tелефон: +420 602 642 228
2558__Březina-erb

Локална информација:

Вашата општина е позната поради нејзините:
 • » Уметност и култура
 • » Спорт и рекреација
 • » надворешни активности (на пр. шетање по брег, кану...)
 • » Историја и наследство
 • » Историја и наследство
 • » земјоделство, регионални производи
 • » туризам
 • » животна средина и екологија
 • » природни и еколошки места
 • » квалитет на животната средина
Photos of the local entity:
Претпочитани збратимувања:
 • They are looking for a twinning partner in:
  • » Австрија
  • » Белгија
  • » Германија
  • » Холандија
  • » Словачка
 • Со број на жители:
  • » > 1.000 Жители
  • » 1.000 - 5.000 Жители
 • Their preferred twinning:
  • » Наследство
  • » Образование и млади
  • » Спорт
  • » Одржлив развој
  • » Not set
 • Кого главно би вклучил:
  • » Сите жители
 • They would prefer to communicate in the following language(s):
  • » Чешки
  • » Холандски
  • » Француски
  • » Германски
  • » Словачки