Twinning.org
CCRE
header-image

Primaria Rau Alb

Контакт информација
 • sat RAu Alb de Jos, comuna Rau Alb, nr.518, judetul Dambovita, Romania
  137027 - RAU ALB
  Романија
 • Tелефон: +40 245 240 740
  Faкс: +40 245 240 740

Локална информација:

 • Далечина до најблиската станица: 50-100km
 • Далечина до најблискиот аеродром: 100-200km
 • Број на жители: 1.000 - 5.000
Вашата општина е позната поради нејзините:
 • » Историја и наследство
 • » земјоделство, регионални производи
 • » квалитет на животната средина
Photos of the local entity:
Претпочитани збратимувања:
 • They are looking for a twinning partner in:
  • » Данска
  • » Финска
  • » Франција
  • » Ирска
  • » Италија
  • » Холандија
  • » Норвешка
  • » Шпанија
  • » Шведска
  • » Велика Британија
 • Со број на жители:
  • » 1.000 - 5.000 Жители
 • Their preferred twinning:
  • » Одржлив развој
  • » Локален економски равој
  • » Not set
 • Кого главно би вклучил:
  • » Студенти / млади
  • » Персоналот на локалната самоуправа
 • They would prefer to communicate in the following language(s):
  • » Англиски
  • » Француски