Twinning.org
CCRE
header-image

National Education Directorate of Erzurum Provience

Контакт информација
 • Yönetim Cad.Valilik Binası Kat:4
  25100 - Erzurum
  Турција
 • Tелефон: 004422344800
  Moбилен: 005335043609
  Faкс: 004422351032

Локална информација:

 • Далечина до најблиската станица: < 50km
 • Далечина до најблискиот аеродром: < 50km
 • Број на жители: 100.000 - 500.000
 • Адреса на интернет страната: http://erzurum.meb.gov.tr
 • Интернет адреса на фото галерија: http://erzurum.gov.tr
Вашата општина е позната поради нејзините:
 • » Уметност и култура
 • » Спорт и рекреација
 • » Историја и наследство
 • » животна средина и екологија
Photos of the local entity:
Претпочитани збратимувања:
 • They are looking for a twinning partner in:
  • » Албанија
  • » Австрија
  • » Белгија
  • » Босна и Херцеговина
  • » Бугарија
  • » Хрватска
  • » Кипар
  • » Чешка Република
  • » Данска
  • » Естонија
  • » Финска
  • » Франција
  • » Германија
  • » Грција
  • » Унгарија
  • » Исланд
  • » Ирска
  • » Италија
  • » Латвија
  • » Луксембург
  • » Малта
  • » Молдова
  • » Черна гора
  • » Холандија
  • » Полска
  • » Португалија
  • » Романија
  • » Словачка
  • » Словенија
  • » Шпанија
  • » Шведска
  • » Швајцарија
  • » Турција
  • » Велика Британија
 • Со број на жители:
  • » > 1.000 Жители
  • » 1.000 - 5.000 Жители
  • » 5.000 - 20.000 Жители
  • » 20.000 - 100.000 Жители
  • » 100.000 - 500.000 Жители
  • » + 500.000 Жители
 • Their preferred twinning:
  • » Уметност и култура
  • » Наследство
  • » Образование и млади
  • » Спорт
  • » Граѓанство
 • Кого главно би вклучил:
  • » Студенти / млади
 • They would prefer to communicate in the following language(s):
  • » Англиски