Twinning.org
CCRE
header-image

Urząd Gminy Zakroczym

Контакт информација
 • Warszawska 7
  05-170 - Zakroczym
  Полска
 • Tелефон: +48501162924
  Moбилен: +48501162924
2951__Herb Zakroczymia1

Локална информација:

 • Далечина до најблиската станица: < 50km
 • Далечина до најблискиот аеродром: < 50km
 • Број на жители: 1.000 - 5.000
 • Адреса на интернет страната: http://www.zakroczym.pl
Вашата општина е позната поради нејзините:
 • » Спорт и рекреација
 • » спортски особености / настани
 • » парк
 • » Историја и наследство
 • » Аркитектура и урбанизам
 • » туризам
 • » животна средина и екологија
 • » квалитет на животната средина
Photos of the local entity:
Претпочитани збратимувања:
 • They are looking for a twinning partner in:
  • » Хрватска
  • » Франција
  • » Грција
  • » Германија
  • » Италија
 • Со број на жители:
  • » > 1.000 Жители
  • » 1.000 - 5.000 Жители
  • » 5.000 - 20.000 Жители
 • Their preferred twinning:
  • » Уметност и култура
  • » Наследство
  • » Образование и млади
  • » Спорт
 • Кого главно би вклучил:
  • » Сите жители
 • They would prefer to communicate in the following language(s):
  • » Англиски
  • » Полски