Twinning.org
CCRE
header-image

Saint Symphorien sur Coise

Контакт информација
 • mairie place du marché
  69590 - saint symphorien sur coise
  Франција
 • Tелефон: 0478443757
  Moбилен: 0603692410
3138__télécharger

Локална информација:

 • Далечина до најблиската станица: < 50km
 • Далечина до најблискиот аеродром: 50-100km
 • Број на жители: 1.000 - 5.000
 • Адреса на интернет страната: https://www.saint-symphorien-sur-coise.fr
Вашата општина е позната поради нејзините:
 • » средновековна
 • » индустриска
 • » Историја и наследство
 • » земјоделство, регионални производи
 • » туризам
Photos of the local entity:
Претпочитани збратимувања:
 • They are looking for a twinning partner in:
  • » Германија
  • » Белгија
  • » Шпанија
  • » Франција
  • » Италија
 • Со број на жители:
  • » 1.000 - 5.000 Жители
 • Their preferred twinning:
  • » Наследство
 • Кого главно би вклучил:
  • » Сите жители
 • They would prefer to communicate in the following language(s):
  • » Шпански
  • » Француски
  • » Италијански
  • » Португалски