Twinning.org
CCRE
header-image

Opština Niška Banja

Контакт информација
 • ul. Sinđelićeva br. 3, Niška Banja
  18205 - Niš
  Србија
 • Tелефон: +381 18 548 108
  Moбилен: +381 64 833 0803
  Faкс: +38118548629
107__LOGO1.1

Локална информација:

 • Далечина до најблиската станица: < 50km
 • Далечина до најблискиот аеродром: < 50km
 • Број на жители: 5.000 - 20.000
 • Адреса на интернет страната: http://goniskabanja.org.rs
 • Интернет адреса на фото галерија: http://goniskabanja.org.rs
Постоечките збратимувања:
 • Zemen (Бугарија)
 • Sofades (Грција)
Вашата општина е позната поради нејзините:
 • » Спорт и рекреација
 • » надворешни активности (на пр. шетање по брег, кану...)
 • » здравје и животен стил (спа и др)
 • » средновековна
 • » земјоделство, регионални производи
 • » туризам
 • » животна средина и екологија
 • » природни и еколошки места
 • » квалитет на животната средина
Photos of the local entity:
Претпочитани збратимувања:
 • They are looking for a twinning partner in:
  • » Бугарија
  • » Грција
  • » Данска
  • » Италија
  • » Македонија
  • » Унгарија
  • » Германија
  • » Словенија
  • » Франција
  • » Холандија
  • » Шпанија
 • Со број на жители:
  • » 5.000 - 20.000 Жители
  • » 20.000 - 100.000 Жители
 • Their preferred twinning:
  • » Уметност и култура
  • » Наследство
  • » Спорт
  • » Граѓанство
  • » Јавни услуги
  • » Одржлив развој
  • » Not set
 • Кого главно би вклучил:
  • » Локален бизнис
  • » Персоналот на локалната самоуправа
 • They would prefer to communicate in the following language(s):
  • » черногорски
  • » Бугарск
  • » Грчки
  • » Англиски
  • » Српски