Twinning.org
CCRE
header-image

Starostwo Powiatowe we Włodawie

Контакт информација
 • Al. J. Piłsudskiego 24
  22-200 - Włodawa
  Полска
 • Tелефон: 0048 0825721510
  Moбилен: 662079215
  Faкс: 0048 0825722444

Локална информација:

 • Далечина до најблиската станица: < 50km
 • Далечина до најблискиот аеродром: > 200km
 • Број на жители: 20.000 - 100.000
 • Адреса на интернет страната: http://www.informacja.wlodawa.pl
 • Интернет адреса на фото галерија: http://galeria
Вашата општина е позната поради нејзините:
 • » Уметност и култура
 • » здравје и животен стил (спа и др)
 • » Историја и наследство
 • » земјоделство, регионални производи
 • » туризам
 • » природни и еколошки места
 • » квалитет на животната средина
Претпочитани збратимувања:
 • They are looking for a twinning partner in:
  • » Белгија
  • » Франција
  • » Шпанија
  • » Германија
  • » Норвешка
  • » Швајцарија
  • » Велика Британија
  • » Италија
 • Со број на жители:
  • » 5.000 - 20.000 Жители
  • » 20.000 - 100.000 Жители
 • Their preferred twinning:
  • » Уметност и култура
  • » Наследство
  • » Образование и млади
  • » Спорт
  • » Општествена вклученост и благосостојба
  • » Одржлив развој
  • » Локален економски равој
  • » Not set
 • Кого главно би вклучил:
  • » Сите жители
 • They would prefer to communicate in the following language(s):
  • » Англиски
  • » Француски
  • » Германски
  • » Полски