Twinning.org
CCRE
header-image

Siret

Контакт информација
 • Str. 28 Noiembrie, nr 1, jud Suceava, cod 725500, Romania
  725500 - Siret
  Романија
 • Tелефон: 0040230280901
  Faкс: 0040230280624
136__stema_oras

Локална информација:

 • Далечина до најблиската станица: < 50km
 • Далечина до најблискиот аеродром: < 50km
 • Број на жители: 5.000 - 20.000
 • Адреса на интернет страната: http://www.primariasiret.ro
Вашата општина е позната поради нејзините:
 • » Уметност и култура
 • » Историја и наследство
 • » Историја и наследство
 • » Економски активности
Photos of the local entity:
Претпочитани збратимувања:
 • They are looking for a twinning partner in:
  • » Австрија
  • » Белгија
  • » Хрватска
  • » Данска
  • » Швајцарија
  • » Естонија
  • » Финска
  • » Франција
  • » Германија
  • » Грција
  • » Ирска
  • » Исланд
  • » Италија
  • » Латвија
  • » Лихтенштајн
  • » Литванија
  • » Луксембург
  • » Норвешка
  • » Холандија
  • » Полска
  • » Португалија
  • » Велика Британија
  • » Чешка Република
  • » Романија
  • » Словачка
  • » Словенија
  • » Шпанија
  • » Шведска
 • Со број на жители:
  • » 1.000 - 5.000 Жители
  • » 5.000 - 20.000 Жители
  • » 20.000 - 100.000 Жители
  • » 100.000 - 500.000 Жители
 • Their preferred twinning:
  • » Уметност и култура
  • » Образование и млади
  • » Спорт
  • » Граѓанство
  • » Општествена вклученост и благосостојба
  • » Јавни услуги
  • » Локален економски равој
 • Кого главно би вклучил:
  • » Студенти / млади
  • » Локален бизнис
  • » Специфични групи на заедницата
  • » Персоналот на локалната самоуправа
 • They would prefer to communicate in the following language(s):
  • » Англиски
  • » Романски