Twinning.org
CCRE
header-image

PRIMARIA CUMPANA

Контакт информација
 • Soseaua Constantei nr.132, Comuna Cumpana , judetul Constanta
  907105 - CUMPANA
  Романија
 • Tелефон: +40241730788
  Moбилен: +40724508797
  Faкс: +40739003

Локална информација:

 • Далечина до најблиската станица: < 50km
 • Далечина до најблискиот аеродром: < 50km
 • Број на жители: 5.000 - 20.000
 • Адреса на интернет страната: http://www.primaria-cumpana.ro
 • Интернет адреса на фото галерија: http://www.primaria-cumpana.ro
Постоечките збратимувања:
 • DOBRICH (Бугарија)
 • POLSKY TRAMBESH (Бугарија)
 • PUHACENI (Молдова)
 • MELIKI (Грција)
 • ACKAY (Турција)
Вашата општина е позната поради нејзините:
 • » Уметност и култура
 • » древна
 • » Историја и наследство
 • » Аркитектура и урбанизам
 • » Економски активности
 • » земјоделство, регионални производи
 • » туризам
Photos of the local entity:
Претпочитани збратимувања:
 • They are looking for a twinning partner in:
  • » Белгија
  • » Чешка Република
  • » Данска
  • » Финска
  • » Франција
  • » Германија
  • » Италија
  • » Холандија
  • » Норвешка
  • » Полска
  • » Шпанија
  • » Шведска
 • Со број на жители:
  • » 5.000 - 20.000 Жители
  • » 20.000 - 100.000 Жители
 • Their preferred twinning:
  • » Уметност и култура
  • » Образование и млади
  • » Спорт
  • » Јавни услуги
  • » Одржлив развој
  • » Локален економски равој
  • » Not set
 • Кого главно би вклучил:
  • » Студенти / млади
  • » Локален бизнис
  • » Специфични групи на заедницата
  • » Персоналот на локалната самоуправа
 • They would prefer to communicate in the following language(s):
  • » Англиски
  • » Француски
  • » Италијански
  • » Романски