Twinning.org
CCRE
header-image

Wodzislaw Slaski

Контакт информација
 • Powiatowy Osrodek Doskonalenia Nauczycieli
  44-304 - Wodzislaw Slaski
  Полска
 • Tелефон: +48 32 72 93 242
  Moбилен: +48 607 344 334
  Faкс: +48 32 72 93 242

Локална информација:

 • Далечина до најблиската станица: < 50km
 • Далечина до најблискиот аеродром: 50-100km
 • Број на жители: 20.000 - 100.000
 • Адреса на интернет страната: http://www.podn.wodzislaw.pl
 • Интернет адреса на фото галерија: http://www.podn.wodzislaw.pl
Вашата општина е позната поради нејзините:
 • » земјоделство, регионални производи
 • » туризам
 • » природни и еколошки места
Претпочитани збратимувања:
 • They are looking for a twinning partner in:
  • » Белгија
  • » Шпанија
  • » Франција
  • » Грција
  • » Луксембург
 • Со број на жители:
  • » 20.000 - 100.000 Жители
 • Their preferred twinning:
  • » Сите теми
 • Кого главно би вклучил:
  • » Сите жители
  • » Персоналот на локалната самоуправа
 • They would prefer to communicate in the following language(s):
  • » Англиски
  • » Француски
  • » Полски