Twinning.org
CCRE
header-image

Δήμος Αγίου Παύλου

Контакт информација
 • Ηπείρου 9-11 554 38 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  554 38 - Αγιος Παύλος - Θεσσαλονίκη
  Грција
 • Tелефон: +30 2310 202019
  Moбилен: +30 6974118395
  Faкс: +30 2310 217461

Локална информација:

 • Далечина до најблиската станица: < 50km
 • Далечина до најблискиот аеродром: < 50km
 • Број на жители: 20.000 - 100.000
 • Адреса на интернет страната: http://www.dimos-agpavlou.gr
Вашата општина е позната поради нејзините:
 • » Уметност и култура
 • » популарна музика (рок, џез, светска...)
 • » уметнички галерии / музеи
 • » книжевност и библиотеки
 • » Спорт и рекреација
 • » спортски особености / настани
 • » надворешни активности (на пр. шетање по брег, кану...)
 • » парк
 • » Историја и наследство
 • » древна
 • » средновековна
 • » Историја и наследство
 • » Аркитектура и урбанизам
 • » Економски активности
 • » нови технологии
 • » манифактура
 • » туризам
 • » животна средина и екологија
 • » природни и еколошки места
 • » иницијативи за животна средина ( на пр. зелена енергија)
 • » квалитет на животната средина
 • » Универзитети и високо образовни институции
Претпочитани збратимувања:
 • They are looking for a twinning partner in:
  • » Австрија
  • » Белгија
  • » Франција
  • » Германија
  • » Данска
  • » Швајцарија
  • » Велика Британија
  • » Ирска
  • » Шпанија
  • » Италија
  • » Кипар
  • » Малта
  • » Норвешка
  • » Холандија
  • » Унгарија
  • » Украина
  • » Португалија
  • » Романија
  • » Србија
  • » Шведска
  • » Турција
  • » Финска
 • Со број на жители:
  • » 20.000 - 100.000 Жители
  • » 100.000 - 500.000 Жители
 • Their preferred twinning:
  • » Уметност и култура
  • » Наследство
  • » Образование и млади
  • » Спорт
  • » Граѓанство
  • » Општествена вклученост и благосостојба
  • » Јавни услуги
  • » Одржлив развој
  • » Локален економски равој
 • Кого главно би вклучил:
  • » Сите жители
  • » Студенти / млади
  • » Локален бизнис
  • » Специфични групи на заедницата
  • » Персоналот на локалната самоуправа
 • They would prefer to communicate in the following language(s):
  • » Англиски
  • » Француски
  • » Германски
  • » Грчки
  • » Италијански