Twinning.org
CCRE
header-image

ΔΗΜΟΣ ΑΓΡΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Контакт информација
 • ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗ 2
  37300 - ΑΓΡΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
  Грција
 • Tелефон: +302428350010
  Moбилен: +306946462388
  Faкс: +302428069070

Локална информација:

 • Далечина до најблиската станица: < 50km
 • Далечина до најблискиот аеродром: < 50km
 • Број на жители: 5.000 - 20.000
 • Адреса на интернет страната: http://www.agria.gr
 • Интернет адреса на фото галерија: http://www.agria.gr
 • Адреса на вебкамера/видео линк http://www.agria.gr
Вашата општина е позната поради нејзините:
 • » Уметност и култура
 • » популарна музика (рок, џез, светска...)
 • » уметнички галерии / музеи
 • » Спорт и рекреација
 • » спортски особености / настани
 • » надворешни активности (на пр. шетање по брег, кану...)
 • » здравје и животен стил (спа и др)
 • » ноќен живот
 • » Историја и наследство
 • » древна
 • » Аркитектура и урбанизам
 • » Економски активности
 • » нови технологии
 • » манифактура
 • » воздушни/морски пристаништа
 • » финансии / бизнис
 • » земјоделство, регионални производи
 • » туризам
 • » животна средина и екологија
 • » природни и еколошки места
 • » иницијативи за животна средина ( на пр. зелена енергија)
 • » квалитет на животната средина
 • » Универзитети и високо образовни институции
 • » Воена база / особености
Претпочитани збратимувања:
 • They are looking for a twinning partner in:
  • » Австрија
  • » Белгија
  • » Франција
  • » Германија
  • » Данска
  • » Швајцарија
  • » Велика Британија
  • » Шпанија
  • » Италија
  • » Кипар
  • » Норвешка
  • » Холандија
  • » Шведска
  • » Финска
 • Со број на жители:
  • » 5.000 - 20.000 Жители
 • Their preferred twinning:
  • » Сите теми
 • Кого главно би вклучил:
  • » Сите жители
 • They would prefer to communicate in the following language(s):
  • » Грчки