Twinning.org
CCRE
header-image

ASOCIACION POZOALBENSE DE HERMANAMIENTO

Контакт информација
 • Cl. Cronista Sepúlveda nº 2
  14400 - POZOBLANCO
  Шпанија
 • Tелефон: 34 957 131 308
  Moбилен: 34 680 923 815
  Faкс: 34 957 131 308

Локална информација:

 • Далечина до најблиската станица: 50-100km
 • Далечина до најблискиот аеродром: 100-200km
 • Број на жители: 5.000 - 20.000
 • Адреса на интернет страната: http://www.pozoblanco.es
 • Интернет адреса на фото галерија: http://www.pozoblanco.es/galeria
Вашата општина е позната поради нејзините:
 • » Уметност и култура
 • » театар
 • » Спорт и рекреација
 • » спортски особености / настани
 • » надворешни активности (на пр. шетање по брег, кану...)
 • » индустриска
 • » Економски активности
 • » манифактура
 • » финансии / бизнис
 • » земјоделство, регионални производи
 • » туризам
 • » животна средина и екологија
 • » иницијативи за животна средина ( на пр. зелена енергија)
 • » Владини институции
Претпочитани збратимувања:
 • They are looking for a twinning partner in:
  • » Ирска
  • » Малта
  • » Велика Британија
  • » Романија
 • Со број на жители:
  • » 5.000 - 20.000 Жители
 • Their preferred twinning:
  • » Сите теми
 • Кого главно би вклучил:
  • » Сите жители
  • » Студенти / млади
  • » Локален бизнис
  • » Персоналот на локалната самоуправа
 • They would prefer to communicate in the following language(s):
  • » Шпански
  • » Француски
  • » Англиски