Twinning.org
CCRE
header-image

Municipality of Agios Stefanos

Контакт информација
 • E. Pentzeridi 3
  14565 - Agios Stefanos
  Грција
 • Tелефон: +30 2132030600
  Faкс: +30 2108141421

Локална информација:

 • Далечина до најблиската станица: < 50km
 • Далечина до најблискиот аеродром: < 50km
 • Број на жители: 5.000 - 20.000
 • Адреса на интернет страната: http://www.agstefanos.gr
Вашата општина е позната поради нејзините:
 • » Уметност и култура
 • » надворешни активности (на пр. шетање по брег, кану...)
 • » Историја и наследство
 • » животна средина и екологија
 • » квалитет на животната средина
Претпочитани збратимувања:
 • They are looking for a twinning partner in:
  • » Бугарија
  • » Хрватска
  • » Чешка Република
  • » Естонија
  • » Македонија
  • » Франција
  • » Унгарија
  • » Италија
  • » Латвија
  • » Литванија
  • » Малта
  • » Молдова
  • » Черна гора
  • » Полска
  • » Романија
  • » Србија
  • » Словачка
  • » Словенија
  • » Шпанија
  • » Турција
  • » Украина
 • Со број на жители:
  • » 5.000 - 20.000 Жители
 • Their preferred twinning:
  • » Сите теми
 • Кого главно би вклучил:
  • » Сите жители
  • » Студенти / млади
 • They would prefer to communicate in the following language(s):
  • » Англиски
  • » Француски
  • » Италијански