Twinning.org
CCRE
header-image

Δήμος Ευόσμου

Контакт информација
 • Παύλου Μελά 24, Εύοσμος
  56224 - Θεσσαλονίκη
  Грција
 • Tелефон: 2313302243

Локална информација:

Вашата општина е позната поради нејзините:
 • » Уметност и култура
 • » книжевност и библиотеки
 • » Спорт и рекреација
 • » спортски особености / настани
 • » Историја и наследство
Претпочитани збратимувања:
 • They are looking for a twinning partner in:
  • » Франција
  • » Шпанија
  • » Италија
  • » Холандија
 • Со број на жители:
  • » 5.000 - 20.000 Жители
  • » 20.000 - 100.000 Жители
 • Their preferred twinning:
  • » Уметност и култура
  • » Граѓанство
  • » Општествена вклученост и благосостојба
  • » Локален економски равој
 • Кого главно би вклучил:
  • » Сите жители
 • They would prefer to communicate in the following language(s):
  • » Англиски
  • » Грчки