Twinning.org
CCRE
header-image

City of Cacak

Контакт информација
 • Zupana Stracimira 2, 32000 Cacak
  32000 - Cacak
  Србија
 • Tелефон: +38132309021
  Moбилен: +381638335806
  Faкс: +38132343701
188__grb_cacak_3d

Локална информација:

 • Далечина до најблиската станица: < 50km
 • Далечина до најблискиот аеродром: < 50km
 • Број на жители: 100.000 - 500.000
 • Адреса на интернет страната: http://www.cacak.org.rs
 • Интернет адреса на фото галерија: http://www.cacak.org.rs
Постоечките збратимувања:
 • Brezno (Словачка)
 • Valaske Mezirici (Чешка Република)
Вашата општина е позната поради нејзините:
 • » Уметност и култура
 • » популарна музика (рок, џез, светска...)
 • » уметнички галерии / музеи
 • » Спорт и рекреација
 • » спортски особености / настани
 • » Историја и наследство
 • » древна
 • » средновековна
 • » индустриска
 • » Историја и наследство
 • » Аркитектура и урбанизам
 • » Економски активности
 • » манифактура
 • » финансии / бизнис
 • » земјоделство, регионални производи
 • » туризам
 • » животна средина и екологија
 • » природни и еколошки места
 • » иницијативи за животна средина ( на пр. зелена енергија)
 • » квалитет на животната средина
 • » Универзитети и високо образовни институции
 • » Владини институции
Претпочитани збратимувања:
 • They are looking for a twinning partner in:
  • » Австрија
  • » Белгија
  • » Кипар
  • » Чешка Република
  • » Данска
  • » Естонија
  • » Финска
  • » Франција
  • » Германија
  • » Грција
  • » Унгарија
  • » Исланд
  • » Ирска
  • » Италија
  • » Латвија
  • » Литванија
  • » Холандија
  • » Норвешка
  • » Полска
  • » Португалија
  • » Словенија
  • » Шпанија
  • » Шведска
  • » Швајцарија
  • » Турција
  • » Украина
 • Со број на жители:
  • » 20.000 - 100.000 Жители
  • » 100.000 - 500.000 Жители
 • Their preferred twinning:
  • » Уметност и култура
  • » Наследство
  • » Образование и млади
  • » Спорт
  • » Граѓанство
  • » Општествена вклученост и благосостојба
  • » Јавни услуги
  • » Одржлив развој
  • » Локален економски равој
  • » Not set
  • » Сите теми
 • Кого главно би вклучил:
  • » Сите жители
  • » Студенти / млади
  • » Локален бизнис
  • » Специфични групи на заедницата
  • » Персоналот на локалната самоуправа
 • They would prefer to communicate in the following language(s):
  • » Англиски
  • » Српски