Twinning.org
CCRE
header-image

BARCEA Territorial Administrative Unit

Контакт информација
 • str. Mihai Eminescu, nr.1, Barcea, Galati county
  807005 - BARCEA
  Романија
 • Tелефон: +40 236 335 703
  Moбилен: +40 745 002 663
  Faкс: +40 236 335 701

Локална информација:

 • Далечина до најблиската станица: < 50km
 • Далечина до најблискиот аеродром: 100-200km
 • Број на жители: 5.000 - 20.000
 • Адреса на интернет страната: http://www.primaria-barcea.ro
Вашата општина е позната поради нејзините:
 • » Спорт и рекреација
 • » Економски активности
 • » земјоделство, регионални производи
 • » туризам
 • » иницијативи за животна средина ( на пр. зелена енергија)
Претпочитани збратимувања:
 • They are looking for a twinning partner in:
  • » Белгија
  • » Кипар
  • » Швајцарија
  • » Финска
  • » Германија
 • Со број на жители:
  • » 5.000 - 20.000 Жители
 • Their preferred twinning:
  • » Уметност и култура
  • » Образование и млади
  • » Спорт
  • » Општествена вклученост и благосостојба
  • » Одржлив развој
 • Кого главно би вклучил:
  • » Сите жители
 • They would prefer to communicate in the following language(s):
  • » Англиски
  • » Француски