Twinning.org
CCRE
header-image

COMUNE DI VIGONOVO

Контакт информација
 • VIA VENETO, 2
  30030 - VENEZIA
  Италија
 • Tелефон: 3921941444
  Moбилен: 3921941444

Локална информација:

 • Далечина до најблиската станица: < 50km
 • Далечина до најблискиот аеродром: < 50km
 • Број на жители: 5.000 - 20.000
 • Адреса на интернет страната: http://comune.vigonovo.ve.it
Вашата општина е позната поради нејзините:
 • » Уметност и култура
 • » Историја и наследство
 • » Историја и наследство
 • » Економски активности
 • » земјоделство, регионални производи
 • » туризам
Претпочитани збратимувања:
 • They are looking for a twinning partner in:
  • » Белгија
  • » Данска
  • » Португалија
  • » Велика Британија
  • » Шпанија
 • Со број на жители:
  • » 5.000 - 20.000 Жители
 • Their preferred twinning:
  • » Образование и млади
  • » Спорт
  • » Општествена вклученост и благосостојба
  • » Одржлив развој
  • » Сите теми
 • Кого главно би вклучил:
  • » Сите жители
  • » Студенти / млади
  • » Специфични групи на заедницата
  • » Персоналот на локалната самоуправа
 • They would prefer to communicate in the following language(s):
  • » Англиски
  • » Италијански
  • » Шпански