Twinning.org
CCRE
header-image

COMUNE DI VASTO

Контакт информација
 • PIAZZA BARBACANI N.2
  66054 - VASTO
  Италија
 • Tелефон: 0873309269-0873309223
  Moбилен: 3357841609
  Faкс: 0873309204

Локална информација:

 • Далечина до најблиската станица: < 50km
 • Далечина до најблискиот аеродром: 50-100km
 • Број на жители: 20.000 - 100.000
 • Адреса на интернет страната: http://www.comune.vasto.ch.it
 • Интернет адреса на фото галерија: http://www.comune.vasto.ch.it
Вашата општина е позната поради нејзините:
Претпочитани збратимувања:
 • They are looking for a twinning partner in:
  • » Хрватска
  • » Франција
  • » Малта
  • » Португалија
  • » Шпанија
 • Со број на жители:
  • » 20.000 - 100.000 Жители
  • » 100.000 - 500.000 Жители
 • Their preferred twinning:
  • » Уметност и култура
  • » Наследство
  • » Образование и млади
  • » Спорт
  • » Општествена вклученост и благосостојба
 • Кого главно би вклучил:
  • » Сите жители
  • » Студенти / млади
  • » Персоналот на локалната самоуправа
 • They would prefer to communicate in the following language(s):
  • » Француски
  • » Англиски
  • » Португалски
  • » Шпански