Twinning.org
CCRE
header-image

Diputación Provincial de Lugo

Контакт информација
 • San Marcos 8
  27001 - Lugo
  Шпанија
 • Tелефон: 982260202

Локална информација:

 • Далечина до најблиската станица: < 50km
 • Далечина до најблискиот аеродром: 100-200km
 • Број на жители: 5.000 - 20.000
 • Адреса на интернет страната: http://deputacionlugo.gal
Вашата општина е позната поради нејзините:
 • » средновековна
 • » земјоделство, регионални производи
Претпочитани збратимувања:
 • They are looking for a twinning partner in:
  • » Германија
  • » Австрија
  • » Белгија
  • » Франција
  • » Турција
 • Со број на жители:
  • » 5.000 - 20.000 Жители
 • Their preferred twinning:
  • » Уметност и култура
  • » Наследство
  • » Локален економски равој
  • » Not set
 • Кого главно би вклучил:
  • » Сите жители
 • They would prefer to communicate in the following language(s):
  • » Германски
  • » Француски
  • » Англиски