Twinning.org
CCRE
header-image

Ancenis Saint Géréon

Контакт информација
 • Place du Maréchal Foch
  44150 - Ancenis Saint Géréon
  Франција
 • Tелефон: 02 40 83 87 00

Локална информација:

 • Далечина до најблиската станица: < 50km
 • Далечина до најблискиот аеродром: < 50km
 • Број на жители: 5.000 - 20.000
 • Интернет адреса на фото галерија: http://www.ancenis-saint-gereon.fr
Постоечките збратимувања:
 • Kirkham (Велика Британија)
Вашата општина е позната поради нејзините:
 • » Уметност и култура
 • » театар
 • » Спорт и рекреација
 • » надворешни активности (на пр. шетање по брег, кану...)
 • » Економски активности
 • » животна средина и екологија
 • » природни и еколошки места
 • » иницијативи за животна средина ( на пр. зелена енергија)
Photos of the local entity:
Претпочитани збратимувања:
 • They are looking for a twinning partner in:
  • » Хрватска
  • » Шпанија
  • » Италија
  • » Португалија
 • Со број на жители:
  • » 5.000 - 20.000 Жители
 • Their preferred twinning:
  • » Уметност и култура
  • » Образование и млади
  • » Спорт
  • » Општествена вклученост и благосостојба
  • » Одржлив развој
 • Кого главно би вклучил:
  • » Сите жители
  • » Студенти / млади
  • » Персоналот на локалната самоуправа
 • They would prefer to communicate in the following language(s):
  • » Англиски
  • » Француски
  • » Италијански