Twinning.org
CCRE
header-image

Dimos Hasion

Контакт информација
 • Mikani Hasion N.Trikalon
  42200 - Hasia
  Грција
 • Tелефон: 2431 073 796
  Moбилен: 697 722 96 13
  Faкс: 2431 073 796
87__IERA MONH STAG

Локална информација:

 • Далечина до најблиската станица: < 50km
 • Далечина до најблискиот аеродром: 100-200km
 • Број на жители: 1.000 - 5.000
Вашата општина е позната поради нејзините:
 • » Уметност и култура
 • » надворешни активности (на пр. шетање по брег, кану...)
 • » Историја и наследство
 • » Историја и наследство
 • » манифактура
 • » земјоделство, регионални производи
 • » туризам
 • » животна средина и екологија
Photos of the local entity:
Претпочитани збратимувања:
 • They are looking for a twinning partner in:
  • » Албанија
  • » Австрија
  • » Белгија
  • » Бугарија
  • » Германија
  • » Грција
  • » Италија
  • » Кипар
  • » Латвија
  • » Литванија
  • » Лихтенштајн
  • » Луксембург
  • » Норвешка
  • » Холандија
  • » Унгарија
  • » Украина
  • » Полска
  • » Романија
  • » Србија
  • » Словенија
  • » Шведска
  • » Турција
  • » Чешка Република
  • » Финска
 • Со број на жители:
  • » 1.000 - 5.000 Жители
  • » 5.000 - 20.000 Жители
  • » 20.000 - 100.000 Жители
 • Their preferred twinning:
  • » Уметност и култура
  • » Јавни услуги
  • » Not set
  • » Сите теми
 • Кого главно би вклучил:
  • » Сите жители
  • » Локален бизнис
 • They would prefer to communicate in the following language(s):
  • » Англиски
  • » Француски
  • » Германски
  • » Грчки
  • » Италијански